goodbye my lovers

Det är inte lönt att ni besöker denna bloggen längre, eftersom att jag inte kommer att göra fler inlägg här. För er som fortfarande vill läsa min blogg så finns jag här: http://mathildalofstrom.devote.se/!
Vi hörs där, Love/M

mathildalofstrom.devote.se

Har börjat blogga på devote istället, tycker denna börjar bli lite seg eftersom att jag inte kan fixa header, smileys eller ändra text. antagligen jag som är trög och inte fattar men finns när nu,
http://mathildalofstrom.devote.se/

THAT'S WHAT YOU GET WHEN YOU LET YOUR HEART WIN

God morgon, vaknade riktigt tidigt idag :(
jag har ingen aning vad jag ska göra idag, bella ska med mamma o dem på nån jävla tråkig guidad tur vid saxån..?
Många matcher idag, så drar nog mig upp där. är sur så orkar inte blogga..

you know im bad

Blev ett inlägg till även fast jag bestämt mig för en datafri kväll. Har iallafall haft en toppen rolig kväll, tack som fan killar och bella. Dem andra har gått och laggt sig nu, tror att jag också ska sova nu. Kolla lite på fb först såklart, hihi. Puss :)

It´s a wonderful daaaaaaayy

Först fotboll med dem bästa, världens snällaste linda körde mig och Bella hem. Hon sover här inatt och nu ska vi kolla film och äta chips. Grym fredag! Hoppas er varit lika bra som min♥
jag älskar dig bellis

Äntligen helg!

Kul att se att statistiken höjs så mycket även dem dagar då jag inte bloggar så mycket!

Hej på er finaste! Varit riktigt fint o skönt väder idag så har varit på bra humör! :D Skolan har också varit bra. Delade ut annelies sista reklam direkt efter skolan och kom hem för en halv timme sen ungefär. Ska gå och städa på mitt rum nu sen gå bort och lämna mormors cykel. (Lånade den till reklamen, orka gå i hela legoland lixom...) Ska be pappa om pengar så jag och bellis kan gå och handla vår favvis dricka sen när hon kommer. Räkna inte med några inlägg ikväll, för ska köra helt datafritt hade jag tänkt!
Men ni får ha en bra fredag så hörs vi imorgon, puss!♥
kör på gammlebild från i vintras för jag fastnar verkligen inte på bild just nu!

Förlåt Förlåt Förlåt..

..för det super dåliga uppdateringen idag, men ronja följde med hem direkt efter skolan för vi skulle hjälpas åt att dela ut isabelles reklam i HELA STORA jävla häljarp. Trodde verkligen att det va mindre men icke. Tog 4 timmar och jag är inte ens klar inu ?! Jaja, min älskade isabella ska sova här imorgon så det blir super kul!! Kollar på criminal minds nu, hur jävla snygg är inte negern asså ?!? Ska duscha när det är slut, sen dax för en välbehövd sömn. Puss!

>> Försök inte va perfekt du är inte ens nära att va bra

Nu har elin stuckit hem tyvärr. Galna brudar haha! Tog några bilder nu i slutet också som snart kommer upp. Jag bytte om när jag kom hem från skolan, så minns inte vad jag hade på mig hahah! Lovar en outfit imorgon!
Här kommer bilderna babes! Puss!♥
jag va oseriös på denna bild!

>> Men Pelle

Hej på er! skolan var lung, endast tre lektioner. orkar inte berätta.
Är med elin nu, hejdå

>> i just came to say hello

Jag har ingenting att berätta om denna dagen, bloggar mer imorgon! puss

mobilblogg, i skolan

Helvetes jävla skitdag. FAN!

>> there's always a "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend and "if" in life.

God morgon mina änglar! hur mår ni? Känns som att min öroninflammation är påväg tillbaka..
Nu ska jag sticka till skolan, visar outfit senare eftersom att jag ska låna Hannas tröja idag. Puss!♥

>> falsk vänskap

Fan, Justin va ju grym! Helt ärligt fattar jag inte varför folk ser ner på han så jävla mycket..? Han e bög, han e tjej. Jo tjena, jag hör det! Nu ska jag sova, upp halv sju imorgon. Älska livet, skolan, lärarna.. Älskar dina fina löngner mathilda!

>> för allt va så prefekt, tills du sa sanningen och krossade hela mig

Börjar märka redan nu att jag tränar. Har hållt på i ungefär 1 månad och nu märker jag resultat på min mage att den är starkare av situpsen jag gör. Kul ju haha, jävla tönt är jag!
Nu ska jag iaf ta en frukt och ett glas cola (värt att träna) och gå o sätta mig i soffan och kolla på CSI, bloggar i reklamen. Puss!♥

>> im in love with judas

Gjorde en mobil blogg för ungefär en timme sen som itne kommit upp inu..? Konstigt!
Ska gå ner och träna nu, sen ta en snabb dusch. Justin Bieber är med i kvällens CSI, måste se det, hihi.
Vad tror ni, kommer han göra bra ifrån sig..? Kommentera och skriv vad ni tycker! Puss babes!♥

dont cry because its over, smile because it happend

God morgon, nu måste jag borsta tänderna och sticka till skolan snabbt som fan. Men först, dagens. Puss!♥
Kofta- cubus
linne & byxor- gina
t-shirt- lindex

look at Me now

Har gjort 20 tal i matten nu, (stolt!) och är trött som fan,.hungrig så jag håller på att dö, vill inte gå upp o äta iheller för dem andra sover.. Och det ska jag också nu, har sovmorgon imorgon så hinner nog ett inlägg då osså. Lovar att ni ska få en outfit då också, så jävla dålig på det..:/ Iallafall, god natt mina sötnosar. Puss!

Breakeven

Nu har jag precis dushcat, sitter och äter godis nu, hihi :D
Ska gå och göra matten nu så jag är ikapp imorgon när vi börjar ny planering! Mobilbloggar nog när jag är klar. Puss!♥

I bilen!

Har regnat som fan och då menar jag verkligen SOM FAN hela eftermiddagen så jag passade på att storstäda på rummet som jag skrev sist. Är bara några smågrejer kvar nu. Är påväg ner till lödde nu o ska köpa godis, tjockisar heheh, nej men vi är trötta och det är fortfarande helg så att. Bloggar mer när vi kommer hem, puss!

mobbebloggar

Nu har jag nog vilat tillräckligt länge, ska börja städa på mitt rum nu, bädda rent, sortera kläder, dammsuga damma och sånt tråkigt! Kiss Blev ni träffade av intressepilen..? Nej tänkte också det!

MUSIC!

Kan man annat än att älska Lady gaga?
http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU

boys dont cry

Är helt grymt trött och det va kallt ute! Blir alltid på så dåligt humör när det är dåligt väder.
Ska gå och sova lite nu sen ta tag i allt det där som jag skrev igår, vad ska ni göra idag..?
puss

Mobilbloggar, klar!

♦NU, är jag klar! Stått sen nio o blev klar ett, då är man fan dålig haha! Fast jag har endån tagit ca enochen halv timmes pause så det är därför det tagit så lång tid! Nu ska jag iaf sova, är grymt trött! Sov gott mina hjärtegull! Puss!

WE AIN´T STOPPIN

Har hållt på med detta jävla skitet sen klockan nio och är fortfarande inte klar! Seriöst jag får riktig damp på detta nu! Får hela enkelt gå och fortsätta. Har kl 1 som max tid, går och lägger mig då och väljer att har lite längre sov morgon imorgon, har inget planerat utean det blir en hemmadag, måste städa på rummet, ligger 30 tal back i matten och sånt som jag måste ta tag i! Livet är inte alltid en dans på rosor!
Nu ska jag gå o fortsätta, puss!♥
Ser enormt fet ut på bilden, jag vet. Men cares..?!

RSS 2.0