Bless the broken road

Har haft en toppen kväll med trevligt folk borta vid majbrasan. Här är alldeles för tort så dem kunde inte tända brasan, men vi har haft kul endån!
Nu är det slut på roligheterna, för nu ska jag gå och vika en del reklam. Här är inte suuuupermycket kvar, men det lär endån ta hela kvällen. Tur jag har en godispåse och en skönsäng, telefon och en data!
Hur har ni firat er valborg sweethearts...?
Puss!♥
Just nu;

bildbomb, dagens, skorna och armbandet!

gullig sommartunika, cellbes tror jag!
nya! leopard mönster, bilden gör inte dem rättvisa. Mycket snyggare irl, ska ha dem ikväll på valborg!
vanliga blommiga, supergulliga irl!

Walk away from the pain

Fick ett par skor av mamma och köpte ett par, även en tidnig där jag fick ett snyggt armband. Visar senare! Ska ut nu, puss!

THERES NO PLACE LIKE US

God morgon! Vaknade tidigt idag. Nu ska jag och mamma åka till maxi och handla lite. Hörs sen, puss!♥
Visar dagens sen också, ni får en facelook så länge!

KONSTEN ATT KOMMENTERA BABES

Ni är riktigt dåliga på det här med att kommentera! Blir alltid mycket roligare att logga in och se att där är en ny kommentar! Är bloggen tråkig att läsa...? Vad ska jag göra bättre..? KOMMENETERA och skriv vad ni tycker!!
Nu ska jag iaf gå o lägga mig, fete trött! Hörs imorgon, puss!♥

Beautiful monster

Är hemma hos mormor nu igen, har haft en busigt trevlig kväll med pelle (elin) haha! Cyklade hit för tjugo minuter sen, va inte plats i soffan så la mig i sägen hos melker o kollar på Big brother och äter m&ms. Vad har ni gjort ikväll babes..? Puss

Wonderland

Idag har jag en sån dag då jag bara vill lägga mig i min säng och gråta. (inget har hänt, det känns bara så) Jag vet inte varför, en konstig känsla. Ibland har jag sånna dagar där jag känner så och eftersom att jag mår bra och inget har hänt tycker jag att det är konstigt! Någon mer än jag som brukar känna så...? Men nog om det! Är hemma hos mormor nu, ska strax äta sen ska jag träffa älskling. Ska snacka lite med henne om varför jag känner så för hon får mig alltid att må bättre! Jag älskar dig hjärtis. Puss finaste

i just can´t get enough

Kom hem från skolan vid tre, fartfylld dag haha!Men endån, vem fan slutar halv tre på en fredag?! :o Skolor inne i stan slutar efter lunch, oc vi måste gå till halv tre. Life is unfair! Ska gå och duscha nu, sen ska vi bort till mormor på kalas för hon fyllde år igår. Ska nog inte stanna där hela tiden utan kanske träffa elin!
Puss

I skolan

Sitter med tjejerna i skolan & har rast. Hittils har skolan gått bra, reffen gick bättre än vad jag trott, min lärare bjöd på asgod kaka! Går in på lektion om ungefär tio minuter, har ingen aning om vad jag ska ha haha! Puss

29 april 2011

God morgon solstålar! Vaknade lite tidigare och har gjort ve mig, ska bara sminka mig lite sen sticker jag till skolan. Vi har reflektionstid nu på förmiddagen, riktigt jobbigt!
Ha en bra dag, puss

NATTI NATTI

♥God natt snuttisar! Ska lägga mig och få min skönhetssömn nu, känner att jag verkligen behöver det! Hoppas ni haft en fin dag, puss!

Svar på tal!

HANNA om Life is sad but it´s always beautiful:
vad är sommar för dig? några speciella låtar som påminner dig om det, bilder? :)
Svar: Sommar för mig är att bara få umgås med mina vänner, göra vad jag vill i 2 månader. Låtar som påminner mig är:
Train- Hey soul sister
Mohombi- Bumpy ride
Rihanna- I love the way you lie!
Finns en del fler, men det är några av dem son påminner mig mest! :)
puss



Life is sad but it´s always beautiful

Fyfan! Tränade somsagt precis, riktigt jobbigt, men vem vet det kanske lönar sig, haha! Nej men känslan efteråt är sjukt skön känner sig riktigt stolt efteråt!
Nu ska jag stretcha lite, för träningsvärk är det värsta jag vet..Nej men något av dem värsta..!
Haha oh gud, nej nu ska jag göra det och sen fixa mina naglar som jag sa. Puss♥

WE WERE BOTH YOUNG WHEN I FIRST SAW YOU

Ska gå och springa på crosstrainern nu och göra några övningar som jag läste på någons blogg precis, sen duscha kroppen och göra manikyr. Fixade mina naglar för några dagar sen och nu har nästan allt gått bort! Och mina naglar är grymt fula för att jag bet på dem när jag va liten och jag är inte hälsosam överhuvudtaget och då blir naglarna mycket svagare, det visste ni va..?:(
Har ni gjort idag..?
ni ser..?

I WILL FOLLOW YOU LIKE A LOST POPPY

Skolan har varit kanon även idag, tror att det är vädret som gör oss alla glada eller hur? :) Hanna följde med hem ett tag efter skolan sen åkte hon, efter det har jag bara legat på soffan och i min säng, helt slut!
Ska fråga syster om hon vill med ut nu, puss

dag 02 – min barndom

Tror jag va en riktig buse när jag va liten. Väldig tuff brud och inte rädd för något eller någon alls! Mamma har berättat för mig att vi va inne på en klädaffär, jag var nog 2 år då så hade mamma tagit en klänning som hon tyckte va jättefin och ville att jag skulle gå och prova den. Men jag tyckte att den va skitful så jag gick fram till hon i kassan och sa ni kan ta den här för den är skitful, haha ja ;) Och när vi hade folk hemma och jag ville att dem skulle gå hem gick jag och tog deras skor och sa nu får ni gå hem för jag vill inte att ni ska va här längre. Haha!
Har tyvärr inga bilder, så ni får itne se!

WHAT THE HELL

Skolan har varit så jävla bra idag alltså! Började med svenska, vilket gick skit bra. Fått en massa beröm av  min lärare idag vilket inte brukar händ så ofta som ni redan vet..;) Gjorde ett spanska prov imorse också, vet inte hur det gick eftersom att han inte rättat det inu, men jag kunde en del på det så vi får helt enkelt se!
Var med buse elin efter skolan, haha jag älskar dig cp! När hon stukit hem sprang jag en runda med mamma. Tog två varv på slingan, sprang ett och powerwlka ett. Bra va?!
Nu ska jag ta en huvudvärks tablett och sen gå ner o duscha. Puss

Pluggar! (mobilblogg)

Har gjort det sen klockan va 22.00 orkar inte mer nu, men har prov i spanska imorgon och jag kan inte så mycket. Läst det några gånger nu, så det börjar fastna! Nu ska jag fortsätta plugga, sen sova. Puss

dag 01 – tio saker som jag tycker om

1. Shoppa nya kläder och skor, inte så kul när pengar försvinner dock!
2. Mina vänner, dem är allt!
3. Sommaren, då man kan göra precis vad man vill i 2 månader!
4. Ven, allting är så lungt där inne!
5. Min underbara familj som jag älskar massa!
6. Att åka karuseller (haha)
7. Träffa och lära känna nya människor.
8. Att jag vågar vara den galna människan jag är inför kompisar och folk jag inte ens känner.!
9. facebook
10. min telefon, min lilla bäbis!!

Ny lista!

dag 01 – tio saker som jag tycker om
dag 02 – min barndom
dag 03 - sex bilder som gör mig glad
dag 04 – mina syskon
dag 05 – en sång som får mig att må bra
dag 06 – mina favorit filmer 
dag 07 – min bästa vän
dag 08 – vilken religion jag tror på
dag 09 – fem kändisar jag finner attraktiva
dag 10 – det lyckligaste tillfället i mitt liv
dag 11 – mina föräldrar
dag 12 – min skola och min syn på utbildning
dag 13 – en plats du skulle vilja besöka
dag 14 – sätt min ipod på shuffle och skriv tio låter som kommer upp
dag 15 – hur jag har förändrats de två senaste åren
dag 16 – två bilder från när jag var liten
dag 17 – de länder jag har besökt 
dag 18 – någonting jag ångrar 
dag 19 – min första kyss
dag 20 – mina bästa och sämsta sidor
dag 21 – tre saker som gör mig upprörd
dag 22 – någonting som fascinerar mig och varför
dag 23 – en kort sammanfattning av 2010
dag 24 – en bild på mig själv från varje år av mitt liv
dag 25 – mina rädslor
dag 26 – min favorit plats
dag 27 – någonting jag saknar
dag 28 – här skulle jag vilja vara om 10år
dag 29 – tio saker ni inte vet om mig
dag 30 - vad jag vill göra speciellt med året 2011

Perfekt dag!

Skolan har varit kanon, jag har vvarit med ebbaälskling, jag har tränat och jag har duschat! Snacka om att jag kommer sova som en kung inatt!
Märker hur snabbt man tappar konditionen när man inte tränat på ett tag, orkade bara tio minuter på crosstrainern och gjorde 50 situps, men det är en bra början iallafall!
Någon ville att jag skulle börja med en ny "dag grej" har hittat en som jag tror ni kanske gillar, kommer i inlägget efter detta. Puss

WHEN MORNING COME I WILL BE TO LATE

Hej sötaste! Allt bra idag? Jag mår awesome! :D
Skolan va helt  okej idag, första dagen ju så va grymt trött men annars har det gått bra. Suttit ute o stekt hela rasterna med fina tjejerna! Jag älskar er!
Nu ska jag dra ut med Ebba som äntligen kommit hem från Paris, sen ska vi ut o rolla en runda ikväll också. Bra början på mitt träningsschema, right? ;) Puss!
Måste bara länka om denna låten, grymt bra! men så jävla sjuk mamma tjejen har. Sånna personer är verkligen värda det värsta! Satt o böla som småflickor på musiken när vår lärare spelade denna för oss. Värd att lyssna på!
http://www.youtube.com/watch?v=KtNYA4pAGjI

Dag 25 – Min favorithögtid

Idag är sista dagen, sen finns det inte fler sånna här "dag 1-25"! Vill ni att jag ska försöka hitta en annan och börja med den? Kommentera och skriv ja/nej!!

Är det typ jul och sånt? För isåfall är det min födelsedag! Älskar att fylla år. Blir alltid som ett litet barn och kan inte sova på natten för jag är superduper nyfiken på vad jag ska få, haha! ;)

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Oj jag har många favvisar! Men allra bäst är Hellcats, gossip girl och criminal minds!
Jag känner igen mig ganska mycket i gg-tjernas liv. Inte att jag är lik dem eller för att mitt liv är som deras. Men i deras liv är där mycket skitsnack och dem bråkar oftast, vilket är ungefär likadant i mitt liv.

BEACH 2011

Det är något man tänker på ganska mycket, eller hur? Jag är stolt över min kropp eftersom att jag inte är smal som en pinne eller tjock som en köttbulle. Jag har mina brister, men det har alla. Men även om jag är stolt över den får jag alltid panik när jag tar på mig bikinin och går ut! Och därför tänker jag kämpa stenhårt med träning och kost inför sommaren.
Måndag- Rolla i 30-40 minuter + 50 situps och jobb med hantlar.
Tisdag- Springa i 30 minuter + 50 situps och jobb med hantlar.
Onsdag- Springa 20 minuter på crosstrainern + 50 situps och jobb med hantlar.
Torsdag- springa 30-40 minuter + 50 situps och jobb med hantlar
Fredag- 50 situps och jobb med hantlar
Lördag *äta vad jag vill dag*
Söndag- springa 30-40 minuter + 50 situps och jobb med hantlar.
Tror ni att jag klarar detta..? Är det för mycket träning..? Såklart kommer det finnas dagar jag hoppar över träningen helt, men jag ska göra allt för att klara detta. För en fin kropp är vad jag alltid velat ha!

allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

Jag hittar inte grejen man laddar in bilder med utan dem kommer imorgon istället!
Har nyss duschat, mamma köpte någon rakgel så rakade benen och gjorde hår inpacking, fräcsht!!
Sitter och kollar på CSI just nu, puss

Härlig dag!

Hej på er! Hur mår ni? Jag har träningsvärk i hela kroppen sen igår, annars mår jag finfint! Hade en toppen dag på center syd och jag och bästis har precis varit ute och gått en runda med signe, klockan är kvart i åtta och det är fortfarande varmt ute, love it! Tyvärr funkade inte kameran vilket betyder inga bilder! Visar senare vad jag köpt. Nu sitter vi och äter chips och kollar på bois! Vad gör ni..? Puss.

BRINN HJÄRTAT BRINN

Har ätit, klätt på mig och plattat håret nu. Ska tvätta bort sminket och ta fram grejerna som ska med till centan, busskort, börs och sånna grejer. Sen ska jag gå ut och lägga mig ett tag i solen!
Känner ni er träffade av intressepilen? ;)

LÄNK!

www.neaahsliiv.bloggplatsen.se
Besök Linneas blogg!

varför kollar du? aha hej sötnos..

God morgon! Ligger fortfarande och drar mig i sängen. Ska snart gå upp och äta och göra ve mig, sen kommer hanna med bussen vid elva. Vad ska ni göra idag..? Grymt fint väder idag också! Puss

I CANT WAIT TO SEE YOUR FACE

Isabella sover inte här inatt utan jag och signe får ha sängen för oss själv. Ja hon brukar ligga hos mig på natten, så gullig. Ibland kryper hon upp och lägger sig vid mitt huvud, naaaw! Iallafall, har för det mesta bara suttit vid datorn ikväll, kollade på någon hel sjuk men bra film, 7 miljonärer tror jag den hette. Nu ska jag sova, för imorgon ska jag och Hanna till center syd, och nu lovar jag. Jag ska ta bilder till er, ska sätta batteri i kameran så fottar jag med den istället. Hörs imorgon sötnosar. Puss

MIN BÄSTA VÄN

Hanna älskling, du anar inte hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig massor!

FORGET ABOUT THE PRICE TAG

Känns som om jag bara vill gå och lägga mig just nu, är grymt trött alltså! Ska poppa lite popcorn eller ta en frukt och gå o lägga mig i sängen och kolla på en film, somnar antaligen till den sen!
Vad har ni gjort idag babes..? kiss

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

The rose med Westlife. Har väldigt dåliga minnen med den låten, tex det va låten jag alltid lyssnade på när mina föräldrar skildes! Och massa gammla Linda Bengtsing låtar som jag alltid låg och grät till förut när jag va liten och hatde mitt liv!
Men the rose är endån det finaste låten iallafall som westlife har gjort!
http://www.youtube.com/watch?v=VTCQBuYhq_s

boys boys boys we like boys

Solen ta verkligen kål på mig, men jag ska inte klaga! Ändån ganska sjukt att det är sånt här väder i APRIL i SVERIGE, trodde jag aldrig!
Har iallafall varit hos linda o marcus nu, väldigt trevligt! Elton är ju världens gulligast kille alltså! Och Moltaz, sötaste hunden som finns, ska lätt ha en sån när jag flyttar hemmifrån!
Isabella kanske ska sova här inatt om vi får tag på dem! Puss

sanningen sårar ett tag en löng kan såra i all framtid

Är helt slut nu så ska jag ner och duscha alldelles strax! Sen ska vi köra hem till Linda och Marcus, inte för att jag vet vad vi ska göra där, men det är väll alltid trevligt att träffa sina kompisar, eller hur?! :)
Vad ska ni göra idag..? puss
snackar med farmor i tele, hihi

LÄNK!

http://livetommiiig.bloggplatsen.se/
Gå in och besök Almas blogg så är ni gulliga. puss

Fan att det finns godis på kvällen när...

Fan att det finns godis på kvällen när man vill sova. Det är ju inte ens gott..? :o Kan iallafall inte sova nu för nu är jag överpigg efter att ha tryckt i mig några nallar och här är jävligt varmt i mitt rum, fuck ska upp tidigt imorgon och jobba också. Perfect! Ibland bara önskar jag att mamma tog sömntabletter..

JUSTE DET, DET ÄR PÅSK..!

Det har jag glömt att säga och måste säga det innan klockan slår 00.00, så glad påsk fina läsare!
Har ni fått något påskägg..? Jag har fått ett och 200 kronor och massa kläder av mamma, så en riktigt bra påsk och ett underbart påsklov antar jag, som det nu tyvärr bara är 2 dagar kvar på! :(

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Det är olika från dag till dag. Ibland kan jag tänka, min mamma är så söt så hur kan jag då va så ful? Men sen ibland, så söt du är idag. Jag gillar inte alls att se mitt ansikte när jag precis duschat.
Men det är ju dag till dag, jag gillar inte ens att kolla mig i spelgen eftersom att jag inte är nöjd med mitt utsende. Så istället för att tänka jag vill dö för att jag är så jävla ful och jag har fula tänder och jag har ingen fin kropp så tycker jag att det är bättre med att peppa sig själv och istället för att säga jag är ful så säg jag är söt. Det brukar jag säga till mig själv när jag kollar mig i speglen, och det finns dem som har ännu värre tänder än dig och det finns dem som har ännu fulare kropp än dig. Det har hjälpt mig för nu får jag inte panik när jag kollar mig i speglen längre!
inte dem finaste bilderna på mig, men nu ser ni varför jag inte är nöjd med mina tänder! Men jag får min tandställning antagligen i maj!

love is only for the lucky

Hej finisar! Vi va ute hela tiden och datorn va avstängd så jag kunde inte blogga från ven och ikväll har jag varit upptagen med reklamen som äntligen är färdig! Har iallafall haft det jättekul på ven, dövarmt väder i landskrona och häljarp, men på ven va det lite svalare, andån nice! Kände mig som ett litet barn när jag satt och rulla ägg med 6:åringar och tyckte det va skitkul att sen springa och kasta dem på träden, hehe! Viktor o Valter (mina kusiner) va ute och badade i det iskalla vattnet (!) galna jävlar, jag doppa fötterna sen gick en kall rysning genom hela kroppen och jag va tvungen att gå och sätta mig och äta kanelbullar hos poppis o farmor! Mamma o pappa hämta mig och farmor vid city gross, vi missa bussen som skulle gå till farmor för hon skulle hämta ut pengar på city gross, haha jag och farmor satt på bänken och hånskratta alla som försökte gå in på city gross och handla, för dem hade stängt eftersom att det är påskdagen. haha galna.
Nu ska jag kolla film, sen sova. Puss

Boys don't cry

Sitter i bilen påväg till stan nu, ska in till ven och va med mina söta kusiner, faster och farmor. Bloggar mer där inne. Puss

Långfredag!

Jag- okej det är skärtorsdag idag och långfredag på lördag..? Hanna- Ehhhmm..? Hahah knas! Märks iallafall att det varit långfredag idag,dan tog förfan aldrig slut? Haha. Jag har gjort halva reklamen nu iallafall. Och nu ligger jag i sängen brevid signe och lyssnar på musik. Ska snart sova. Puss! Ps: detta inlägget skulle kommit för länge sen för nu är det lördag

texten är inte om eller till mig, har bara skrivit den.

Orden som kom farande ur din mun gick rakt in i mitt kalla kalla hjärta, du sa ord jag inte trodde fanns. Ord som sårar, sår som aldrig läker. Tårar rinner ner för mina kinder varje dag, dem svider. Som ett öppet sår, fast endån gör orden mig mycket starkare. Jag hör dem varje dag, jag blir starkare för varje dag. Jag börjar bli van nu.
En tonårstjejs vardag.


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Tror att denna togs i början av sjuan, ljust hår!

it´s the final countdown

Ursäckta min engelska, jag går faktiskt bara i sjuan!

Skulle egentligens sovit hos farmor idag, men nej den jävla reklamen är viktigare än att jag får göra något kul! har iaf viktit 3 påsar nu, det får räcka för idag har storstädat på mitt rum också så att.
Nu finns här ingenting att göra, inga roliga tv program och alla tvapparaterna är upptagna så kan inte kolla på en film heller! Så nog vika fler påsar, så slipper jag imorgon. ja så bilr det!
Händer ikväll..? vad tyckte ni om kläderna jag fick? Kommentera gärna och skriv vad ni tycker babes!
Puss

Bildbomb av vad jag shoppat idag och igår!

IGÅR!

IDAG!

2 TROSOR

KLÄNNING (inte lika stor irl)

LÅNGÄRM TRÖJA

2 TISHIRTS

VÄRLDENS SÖTASTE LINNE! (inte lika stort irl)


GRYMT FIN!

lalalalala

varit i helsingborg med mamma och shoppat, visar mer sen. Nu dör min data, puss

Jag vann ett pris hos mr.deal! Gör du också det, gå in här.

<a href="http://se.mrdeal.com/prize/blog/bhwneh">Jag vann ett pris hos MrDeal!</a>

Dag 20 – Min favorit film.

Helt klart taken! Det är världens bäst film, har sett den några gånger och den är fortfarande lika bra! Annars brukar jag tröttna på filmer efter att ha sett dem två, tre gånger. Men icke.

i thougt that i knew enougt to know my self and do whats right for me

Vaknade brevid Hanna imorse vid 10 ungefär. Käkade lite frukost och gjorde ve oss, skulle egentligen åkt med kvart över tolv bussen men hann inte med den så vi tog kvart över ett istället. Gick runder på stan lite, köpte ett vanligt tuplinne kan visa sen, och grejer till naglarna. Sen va vi hemma hos henne och åt lite kinamat och tårta eftersom hennes lillasyster fyller år idag! Sen har vi bara bråkat med hennes syrra, haha!
Vad har ni gjort idag? Puss

can i have this dance?

Riktigt kass uppdatering idag jag vet, men har varit på tjejmässa hela dagen men det visste ni redan. det har iallafall varit jättekul, man fick gratis manikyr och dem platta och lockade tjejernas hår gratis. Ni kanske inte visste att jag har ett gryyyyyyymt dåligt tålamod? Så jag orkade inte stå i kö för att göra dem grejerna, eller jo jag skulle fixa mina naglar med vanlig fransk. Men jag hade svart nagelack redan så hon kunde inte måla dem, utan hon måla dem röda, men jag va så sur på henne så jag torka bort allt vilket jag ångrar nu, för det va fint. Haha!
Barca - real spelar ikväll, så det har jag ock hanna kollat på. Hon sover här inatt somsagt, och sen imorgon ska vi in och mysa på stan och gå vid vattnet och sånt kul! Puss♥
just nu

Tjejmässa

Elin sov här inatt och imrose kom Hanna. Satt i mitt uterum och snacka lite medans jag och elin åt frukost. har fixat oss nu och snart ska vi ta bussen in till stan och gå på tjejmässan!
Puss!

kiss me k-k-kiss me

Nu ska jag och Elin lägga oss i soffan och kolla på wild child! ska be Lina maila bilderna som vi tog idag till mig så lägger jag upp dem nån annan gång.puss
här är en bild på mig iaf!

Hel mysig kväll med tjejerna

Finns inte ord för hur jävla underbar denna kvällen, rebecka och lina fråga ifall jag ville hänga med dem och grilla vid handikappsbryggan. Hade inget annat för mig så det gjorde jag ju såklart, elin och ebba följde också med. Så det blev jag, lina, rebecka, elin, elin, matilda och ebba som satt och grilla på en liten brygga, hade filtar med oss så det satt vi få, och senare vira vi in oss i filtarna för det blev kallt.
Stackars ebba tappa sin mobil i saxån, hahahahaha shit vad kul det va, ja asså förlåt det va synd men alla börja asflabba i säker 30 minuter efteråt! sen ramlar lina i ån, haha. Åh gud detta måste vi verkligen göra om snart tjejer!
Elin sover här inatt som ett bra avsult på denna underbara dag! Puss och godnatt♥
Lägger in bilder när lina laggt ut dem på fb!
jeans/leggings- vero moda, linne- gina, tshirt- lindex, kofta- gina

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

En glass, haha!

obs stökigt rum obs ful tjej obs

Nufan ska solkrämen på! Jag ska bli brun.

Liger ute i solen och äter glass. älskar livet!

lovelovelove

We have thetime of our life´s, like there´s no one else around

Gud vad det va skönt att springa, kanske lite varmt men endån! Sprang/powerwalka nog 3-4 km sammanlagt. Fick gå snabbt emellanåt eftersom att Signe va med och det blir ju sjukt varmt för henne och springa, viket jag inte hade någon tanke på när vi stacka, så nästa gång springer jag själv!

hey baby i´m a rockstar

Godmorgon solstrålar! Allt bra idag? Jag mår bra.
Underbart väder idag också. Känns som att sommaren närmar sig med stoora steg! Kommer säkert bli en grymt varm sommar i år tror jag!
Har precis käkat lite frukost, tänkte jag ska byta om och sen springa en runda. Eller det är för varmt för att göra det? Skit samma, tar Signe med mig :)
Händer idag?
Puss ♥

DAGENS

Tröja- Cubus, Linne- Cubus, Tights- ..?

Mobilbloggar

Är i lund nu, ska gå bort och handla fika med oss till pappa. Underbart väder här i lund. Vad gör ni..? Kyss!

Ny deisign!

Justja, jag bytte design igår. Ändrade en del grejer från orginalet! Är inte helt nöjd, men tycker den är väldigt gullig, vet fortfarande inte hur man gör en header på denna sidan.
Så ni som vet kommentera och skriv hur man gör så länkar jag er blogg som tack för hjälpen!!

Facelook

outfit kommer senare!

Vår on real!

Hej finaste läsare! Gud vilket fint väder, solen skiner och inte alls kallt :-) Underbart!
Jag ska ner till sjukhuset idag och hälsa på pappa, han får tydligen inte komma hem idag eftersom killen som opererade honom inte är där idag! Vad ska ni göra idag babes...?

A real man doesn't love a million girls, he loves one girl in a million ways

Är ensam hemma med mami ikväll, mysigt! Har precis ätit, flintastek och potatisgratäng. Shit vad gott alltså! Mr mamma mäster kock. Haha ;)
Vi är ju somsagt hemma ensamma ikväll, mamma köpte jordgubbar och vispgrädde med sig hem. Laddar upp för sommaren redan, hihi :)
Va ju ute med Elin innan också, lika mysig som vanligt. Hann aldrig fota outfit, så det kommer imorgon istället :)
Vad ska ni göra ikväll babes..? Puss

MUSIC!

http://www.youtube.com/watch?v=U18gtNpUOMA


Beroendeframkallande!

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Frukost- Special K
Lunch- Makaroner o ketchup
mmums

BE COOL, STAY IN SCHOOL

Cool rubrik! Stämmer som fan!
Hej på er! Allt bra? med mig är det. Reklamen är utdelad och klar för ca en timme sen, skönt att det är över nu!
Ska möta Elin snart, så bli kul! :) Har ingen aning om vad vi ska göra, men kan försöka ta lite bilder till er. :)
vad ska ni göra idag..? Eller dagen är ju snart slut, vad har ni gjort idag..? ;)
Puss!
Ser ut så här idag, ber elin fotta outfit kommer bild senare!

Säg inte att du älskar mig när du inte menar det

Blir ett ganska sent inlägg, lite kort om kvällen! Hjälpte mamma med maten, fläskfile oxh klyftpotatis. Grymt gått och inte nyttigt alls (äter inget som är nyttigt, haha tönt)fixade lite med reklamen. Efter det mötte jag upp finast Elin, kom hem vid tio. Vi har varit ute sen klockan halv nio och haft jättekul. Busar, hihi ;* Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och vika det sista. Mormor hjälper mig att dela ut för mamma ska jobba. Sen efter ska jag kanske till pappa, eller va med elin! Puss sötnosar!

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Britney Spears! Hon är så jävla grym! Lätt min idol. <3

vi bröt av våra band och dem gick av på mitten

Hej finaste och förlåt för dålig uppdatering idag! Har vikit reklam halva dagen och varit på center syd resten. var där med elin, köpte en bandeu top (?) heter det så..? Haha och lite mat. Tänkte jag skulle blogga där, men hade nästa inget batteri på telefonen. :(
Vad har ni gjort idag...?
Ska ut med elinälskling senare också :) Händer ikväll..?
puss

varje gång jag ser dig är det som allting stannar till

Ska nog sticka ut med Elin när hon kommer till Häljarp i think. Mamma hade gjort hamburgare till oss, käka det och vek lite reklam efter. Sen målade jag mina naglar och snackade med Elin i telefon! :)
Vad händer ikväll finaste..?
Puss!

Mitt hjärta hoppar över ett slag

Hej mina solstrålar! Hur mår ni idag? :) jag mår bra, lite träningsvärk bara, men det är ju bara ett tecken på bra träning, väll? :)
Skolan har varit grym idag! Haft teknik hela dagen typ, vilket jag tycker är jätteroligt. Vi bygger broar av spagetti och socker, haha. ;)
Nu är det ju påsklov också ju, wohoo! :D Vad ska ni göra på lovet...? Pappa blev opererad ännu en gång idag, så vi kommer inte kunna göra något tyvärr.
Ska fixa lite med några bilder nu, puss!

Look at me now

Har varit jättedålig på att uppdatera nu ett tag, men nu säger jag det och jag menar det. jag ska bli bättre, jag lovar!
Skolan har varit jättebra och kul idag, inte haft så många lektioner idag heller. Skönt!
Sitter i soffan och kollar på criminal minds just nu, vad gör ni...?
puss!

on my way down to earth

Shit vad jag börjar bli dålig på att blogga/uppdatera.? Haha, nej det gillar jag inte! Skolan har varit bra, fick snacka med min mentor angående ett stort bråk mellan mig och en annan tjej, son pågått sen november förra året tror jag. Skitsnack och sms-konflikter typ. Jag och Hanna sa till varandra att vi skulle snacka med denna tjejen igår, då hon fick reda på det och ändrat allt till att vi skulle slå henne..? Haha nej, sånt gör vi dock inte! Annars har det gått bra, känner att jag jobbat riktigt bra på lektionerna också, kul! Va med Elin efter skolan, ovanligt haha. Va inte lika kul som det brukar pga en grej som hänt..vill inte säga det här eftersom det är taskigt.!! Och även vädret har nog påverkat oss, har regnat hela dagen buhu, trodde våren hade kommit men nej :( Va ute ock gick en runda med ebba när elin stuckit hem, regnade såklart men annars va det skönt. Nu ska jag sova, godnatt lovers

Listen to your heart, when he´s calling for you

God morgon finaste! Hur mår ni..? Jag mår bra.
Mamma väckte mig klockan 6, gick upp en halv timme senare hehe. Sprang snabbt ner o duscha kroppen för det hann jag inte igår, hann fixa mig på 5 minuter också. Snabba ryck haha. Sitter i uterummet och äter frukost nu också.
Har på mig tröjan jag köpte igår och ska ha ringen också. Visar bild på hela outfiten sen när jag har fottot. :)
Puss
Har aldrig sagt att det va fint!

Dag 16- innehållet i min väska

Min mobil, min börs, massa autografer, kvitton och massa annat skit, haha ;) Ska rensa den när jag orkar, felet med att ha en stor väska! Man sammlar allt skit man inte orkar slänga i sopan, eller jag gör det iaf :)

shoppat!

HEHE! Det va rea på gina så kunde inte låta bli.. Visar snart!
Dagen har förövrigt varit riktigt bra, mått sådär. Antagligen lite orolig för pappa, men han mår mycket bättre nu. Mamma, Melker och farfar åkte ner till han idag, men jag valde att stanna hemma. Jag va med Elin istället, mega kul.
Men skolan va bra, har haft typ 4 lektioner bara och alla lärarna va inte där, och åttorna praoar så vi har varit helt ensama. Men det är skönt, inte lika mycket väsen i korriderna längre.
Melker ska och bada med sin klass imorgon så vi va på ica maxi o handla så jag stack in på centan och shoppa lite istället. Faktiskt ren belöning för att jag tycker att jag börjat sköta mig bättre i skolan nu!
Just det, har precis varit ute och sprungit också! Riktigt stolt över mig själv nu.
Vad har ni gjort idag..?
väldigt gullig och sommrig tröja tycker jag.
snygg bild, haha! det är en ring med rosett på
detta sprang jag i, enkelt och skönt!

hata aldrig någon du en gång älskat

God morgon. Nu ska jag sticka till skolan. Puss

dad <3

Alla tankar flyger omkring i mitt huvud. Jag vet vad som kan hända och jag inbillar mig det värsta. Såklart. Att se hur dåligt du mår gör mig så ledsen. i över en timme har tårarna bara sprutat. Helst vill jag bara lägga mig och sova, men det går inte pågrundav dessa jävla tankar om vad som kan hända dig. Du sa att du skulle ringa till mamma om det va något, och jag hörde hennes telefon vibrera innan. Ingen annan ringer henne så sent på kvällen. Men du kommer bli bra det vet jag. Eller det är allt jag hoppas, du är verkligen den som betyder mest för mig. Och det säger jag inte för att jag tycker synd om dig utan för att jag menar det.

Standing out in the rain

Förlåt förlåt förlåt.. Hade verkligen ingen ork att blogga i går och idag har jag inte hunnit! Som sagt va det fotbollscup i Häljarp igår så va ju där och kolla, tyvärr åkte vi ut ganska snabbt, men grymt bra spelat endån killar! Sen va mina föräldrar i stan på kvällen så jag va hemma själv till halv nio sen kom Elinbabe hit, så vi va ute gick runder i häljarp sen hem och gjorde popcorn och kolla på film. Va uppe ett tag på fotbollscupen idag också, men pappa blev inlaggd på sjukhuset och jag hade inte delat ut reklamen inu så det va snabbt hem och dela ut och sen ner till Lund. Han mår verkligen inte bra! Hoppas han mår bättre snart, skulle egentligen med mormor på kyrkogårde imorgon men förljer nog med mamma till pappa istället. Vi får se. vad har ni gjort idag babes?
Puss!

Godnatt finisar!

Bäddade rent i min säng precis, så skönt! Ska sova nu så att jag orkar gå upp och kolla på killarnas cup imorgon, den börjar nio tror jag. Vad har ni kära bloggläsare gjort ikväll..? Vad jag gjort kan ni läsa i tidigare inlägg hihi. Måste bara tipsa er om en grym låt från volbeat: making belive, har inte länken eftersom jag bloggar från mobilen, kan göra det imorgon. Så jääkla grym låt, precis som bandet! Puss.

same ooold

Haha jag vet inte vad som hände med förra inlägget, råkade lägga upp en gammal bild..? haha (;
Nu har syster åkt hem iaf, ska kolla om där finns något roligt på tvn annars går jag och lägger mig, ska bädda nytt i min säng också. Puss
allt kommer från cubus :)

Det blåste för mycket

Det blåste för mycket så vi gick hem till mig och nu sitter vi i mitt uterum och äter chips, hihi

pizza

Pizza pizza älskade goda pizza pizza pizza. Loveu underbara pizza pizza

koko bombom koko bombom

Ska träffa syster om lite mer än 1 timme i think, riktigt kul. Inte träffat henne på hela veckan och måste se hennes navelpircing också ju. Åh fyfan vad avis jag är, seriöst hur snyggt är inte det? :o Ska övertala mamma att låta mig göra det, efter sommaren eftersom att man inte får bada på 6 månader har jag hört..? Är det sant? Kan önska mig i födelsedagspresent. :)
Nej nu måste jag gå o duka för morfar kommer snart med pizza, naaw världens sötaste morfar!
puss
jag ser inte så bitchig ut i verkligheten!!!!!
fast egentligen vågar jag inte, syster sa att det gjorde ont efteråt.. fast har redan provat att göra det sj, hihi.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Att jag sluta på fotbollen!
Tränaren vi hade (spelade för snart 2 år sen i häljarps f97) slutade och då lades vårt lag ner, vilket jag tyckte va synd för vi va ett bra lag, även om vi tramsade på träningarna hade vi kul och vi brukade såklart allvar på träningrna också!!
Sen fixade en tjejs mamma (som också spelade i vårt lag) så att vi fick börja i ett mycket större lag i Landskrona, IK WORMO, där jag valde att inte börja vilket jag ångrar enooormt för jag älskar fotboll!

This is my life my friend

Alla göteborgare bara skryter om deras underbara värder, men här nere i skåne.. Fyfan vad det blåser!!

Jag har egentligen gjort allt annat än tagit det lungt idag, vikit reklam, varit ute ca 1 timme med signe sammanlagt. Sen har jag bara suttit i soffan med datorn i knäet och kollat runder på nätet, hittat ett döööösnyggt linne på tradera också! Annonsen går ut om 2 dagar så vi får se om det blir mitt!
Vad har ni gjort idag babes..? Vad händer ikväll..?
Blir såklart en lung hemmakväll för mig, aven fast jag känner mig mycket piggare idag så har jag ju itne varit i skolan och känner verkligen inte för att gå ut i detta vädret. Häljarp har cup imorgon, så jag ska dit och kolla även om jag mår bra eller dåligt, haha! Ska försöka fotta där också, vet att jag har lovat er att lägga in bilder på det mesta jag skrivit om men jag har itne orkat ta bilder. Plus att jag inte har någon fungerande kamera! Ska köpa ny snart...

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


you give love a bad name

Förkylningen och huvudvärken sitter fortfarande i och mamma sa att det va någon virus jag hade. Trist! Hoppas jag mår bättre till helgen, för nu vill jag verkligen shoppa, haha! Blir en vilodag imorgon, ska försöka göra så lite så möjligt, så mår jag säkert bättre.
Va ju på city innan, fick en jobbtröja av mamma som jag hade så hjälpte jag dem med några grejer dem skulle fixa på jobbet, väldigt kul faktiskt. Alla trodde att jag praoade (?) där, haha!
Nu måste jag ta min medicin, usch så grymt stora tabletter, kan knappt svälja dem..

På city kliniken

Hejsan! Allt bra idag? Jag mår bättre. Är i Lund nu, pappa skulle ju opereras så jag stannade nere hos mamma för hon jobbar också här! Ska nog gå och fika med pappsen sen också. Vad ska ni göra idag..?

there is no need to protect me

Ligger i sängen och målar naglarna och lyssnar på britney spears, bättre kan det inte bli! Kom förresten på ett bra sätt att måla naglarna på också. Och det är att ta lite lim (från en sån limtub man får i lösnagels paketet) och lägga först sen på med färgen. Blir grymt snyggt, fast kanske i längden eftersom att naglarna blir skitfula när man har haft lim på dem. Jag visar er imorgon om ni inte förstår hur jag menar! Nej nu ska jag måla sista handen, sen sova. Puss

Barcelona is the shit!

Hej finisar! Sitter i soffan och kollar barca-..? Haha, vet inte vad det andra laget heter, men Barcelona leder iallafall med 4-1 :) Har bara städat på mitt rum och suttit vid datorn ikväll. Ska egentligen på hälsokontroll i skolan imorgon, men det går ju inte. Åker med pappa till sjukhuset istället för han ska operera sin arm. Så vi önskar han all lycka till! Vad har ni gjort ikväll..?

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Jag vill gärna ha ett stort bröllop, med mina nära och kära. Helst vill jag gifta mig på en fin strand för att jag tycker att gifta sig i en kyrka är för "vanligt" om man säger så. Och sen det vanliga, jag dansar med min pappa och med min man på efterfesten och åker på honeymoon till hawaii med min man och skaffar barn och lever ett långt och lyckligt liv. Haha sitter och drömmer mig bort nu..


underbart vacker klänning, dock vet jag inte vem tjejen är!

tiden läker alla sår

Anledningen till att jag inte bloggat förrens nu är att jag inte orkat helt enkelt! Har ju varit hemma idag också, vilket jag kommer va hela veckan så därför stack jag upp på skolan direkt när jag vaknade och hämta lite grejer att jobba med. Har inte orkat plugga över huvudtaget idag, så får ta tag i det nu, för jag har missat en del! Annars har jag bara legat i sängen och vilat och tittat på Big brother, haha. Mina glasögon kom idag förresten. Jag tycker inte att dem är ett dugg snygga på! Men det får ni avgöra sen när jag lägger in bild. Love/ Mathilda

inte tillängnad för någon speciell !

Står kvar på samma plats men jag har kämpat och slitit. Jag vet att det blir bättre, men det känns inte hitills. Jag fastnar i tankar i försöker ta mig loss, när jag tänker på dagen nånting hände mellan oss. Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte vi bröt av våra band och dem gick av på mitten. Jag har kastat våra bilder, jag har saknat o glömt, att det va du o jag mot världen som kämpa till döds,du högg mig i ryggen, vad va det som hände? Jag menar du o jag vi skulle jämt va bästa vänner, du har förändrats så mycket jag vet knappt vem du är, vart tog den personen vägen sim alltid fanns där? Jag tror du vet vem du är, behöver inte säga namn men du förlorade min tillit när du släppte min hand. Och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le, men när jag sitter här o skriver rinner tårarna ner. När livet sviker är det bra att vara två, men ena halvan an mig slutade förstå. Att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar. När livet sviker/ sofijah

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

Vi har "ny" dator, vilket betyder att vi inte har kvar några gamla bilder..

i´ll be watching you tonight

Kom hem från doktorn för snart två timmar sen! Usch, 1 spruta i varje arm och 3 halsprov, kul! Fick medicin igen som jag ska ta i 5 dagar tror jag, sånna stora äkliga tabletter..:(
Dem sa även att jag skulle stanna hemma hela veckan, kanske skönt, men jag saknar skolan nu. Eller iaf mina kompisar!
Kände att jag inte laggt in bilder på jättelänge, så tog några precis. Dem blev DOCK inte bra, men ni vet redan varför!
Hatten! köpte den på killarnas avdelning på h&m för 69 kr. hehe..
Kicks! 139 kr.
Dagens outfit!
Tröja: H&M
leggins: Ullared, gekås.
Ni märker att där är sjuuuukt dålig kvalite på mina mobilbilder va? Men ska snart köpa ny telefon och kamera, så blir nog lite bättre då!
Vad har ni gjort idag? Puss

sitter i bilen på väg till lund...

Sitter i bilen på väg till lund, blir alltid lika nervös innan jag ska till doktorn. Hatar det mest av allt! Ska ni göra idag finisar..? Puss!

Startar igen!

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag är sjuk igen. Spydde igår och antagligen halsfluss också, döförkyld och huvudvärk hela tiden. Så vid halv ett ska jag och pappa till doktorn. IGEN! Bloggar mer senare, puss ;*

PAUSE

jag kommer ta en pause med bloggandet nu, allt för mycket har hänt i mitt liv det senaste.
Kram

te amo

Förlåt för den dåliga uppdateringen både idag och igår! Har verkligen inte orkat eller haft tid.
Va ju på centan igår, handlade ett par solglassögon och en hatt. Kommer bild senare.
Idag har jag bara delat ut reklam, ligger och myser på soffan nu. Vill hyra en film idag, ska fråga mamma om vi kan göra det! Vad har ni gjort idag?
puss sötnosar
tagen i fredags!

center syd med min favorit

Godmorgon finaste! Hur mår ni idag? Jag mår sådär bra, slarvade med medicinen igår, så nu har jag ont igen! Hahah :(
Ska somsagt till center syd med Ebba och hennes mamma idag, fett kul! Kanske kör lite mobilblogg sen annars hörs vi när jag kommer hem :)
Vad ska ni göra idag?
Puss

jag saknar en bit och det är du

Ska gå och lägga mig nu, riktigt trött och måste upp i tide imorgon för jag ska till center syd med Ebba och hennes mamma! Hoppas ni har haft en bra dag och kväll. Puss på er ;*

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag är inte oroad för något speciellt. Det är väll isåfall om jag inte skött mig och jag tror jag ska få ett samtal eller mail hem, aldrig annars.

med min baby


världens gulligaste unge!


that you live dosn´t mean your alive

Hejsan babes. Allt bra? Ja men sjävlklart! Medicinen verkade nästan direkt så har inte kännt av något på hela dagen, så skööönt! Och det är underbart väder och skoldagen va helt perfekt! Går inte annat än att älska. Älskar verkligen mitt liv! Hur har er dag varit?
Vi hade sexualkunskap hela morgon, kanske därför dagen har varit så bra? ;) Haha nej, men det är dock inget som intresserar mig. Men det är bättre än en vanlig fredag iaf! Sen på eftermiddagen har vi bara haft so, gryyymt tråkigt.
Melker ska på disco ikväll och mamma på tjejkväll. Ocj jag vill INTE sitta hemma! Hoppas vid livet att jag får följa med mamma!
Okej, vi hörs senare. love/ Mathilda

RSS 2.0