Who that girl,

Sitter i soffan och kollar på Big brother. Sååå bäst!

SOMMAR KLÄNNINGAR

Satt och kollade runder lite på nelly.com och hm.com efter lite klänningar som skulle vatt fina till sommaren!
Ja detta va ju dock inte alla, hade många fler men dem sparades inte på datorn, kommer en annan dag ist!

Gullig jag är då

muuuums

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

deeeeeigs, wierd..? No!

ALIVE

Jag överlevde lilla sprutan i mitt finger! Haha, jag är livrädd för sprutor så kvittar det hur stora/små dem än är..
Iaf, jag va frisk. Dem trodde att det onda i mitt öra kom från halsen även fast jag inte har speciellt ont där..!? Fick äcklig medicin endån, usch det smakar listerin (?) typ, så ska gurgla det i några dagar nu.
Vi köpte subway med oss hem, så fikade på det innan pappa körde o jobba.
Jag har städat hela undervåning (!) också, duktigt va? Ja :)
just nu, hihihihihihhiihihihihihihihihiihihhihihiihihihihihihihihihiihihihihihih. daamp

I LUND

Sitter i väntrummet på citykliniken i lund, snart är det min tur att gå in. Nervöös!!

the story just began

Håller på att göra ve mig just nu, ska till doktorn snart. Buhu jag hatar det!! Vad ska ni göra idag fina? Love /Mathilda

IF I COULD TURN BACK TIME

Godmorgon sötnosar! Mår kasst idag så stannar hemma, och mamma ska boka en tid till doktorn idag så vi får veta vad det är!
Nu ska jag gå o lägga mig i sängen och försöka somna om. Ska försöka inte sitta så mycket vid datan idag, utan mobil bloggar senare istället. Puss o kram

försöker sova, men det går inte..

Ligger i sängen och försöker sova. Går inte, inte alls trött :( Kanske för att jag ätit 2 paket dextrosol idag... Obs! Mobilbloggar.

Klippa lugg igen?

Jag tycker att lugg är väldigt gulligt, inte på mig. Men det är faktiskt fint! Jag funderar starkt på att göra det igen, samtidigt som jag ÄLSKAR snelugg o bena.
Vad tycker ni? Ska jag klippa lugg igen? Ni väljer.
eller?
Kommentera!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


JAG SAKNAR MIN FRIHET OCH KLAPPEN PÅ MIN AXEL

Känns så fel och klaga för jag vet att andra har det mmycket värre än jag just nu, men jag mår sjuuuuuuuuuuuukt dåligt! Känns som jag ska svimma vilken minut somhelst..
Mamma och Melker gick ut för ett tag sen, så då fick jag lite lung och ro. Just nu sitter jag och myser i min älskade rosa mjukisdress! Jag ska faktiskt snart gå och lägga mig. Ska till doktorn imorgon också så tror inte att jag ska till skolan, men vi får se allt kan ju ändras under en natt? :)
Jättedålig bild men dagens outfit!
Tröja: cubus
linne: gina
byxor: cubus!
jag älskar dig mjukisdress!
hahaha, den kommer från gina!

Varför kommer inte inläggen upp?

La ut ett inlägg igår som inte publicerats!?
Hejsan! Allt bra idag? Har så jävla ont i mitt öra och har haft HELA dagen! Åh får damp på det, han en jäkla huvudvärk och ont i min kääke också. Seriöst hur mycket mer kan det bli? Hoppas ju iaf att ni mår bättre än jag!
Min skoldag har varit tråkig, riktigt tråkig! Även fast vi bara har haft 3 lektioner. Vi började med svenska, just nu jobbar vi med biblen (?) så skulle skriva en text om någon av personerna som är med i biblen. Jag vajde Sara och skulle skriva hur det va för henne att bli gravid när hon va 90 år, min lärare sa att det va riktigt bra skrivit, så det är ju kul!
Sitter i soffan och myser, är med Hanna också. Hon ska hem om en kvart då ska jag göra middag och sen gå oc lägga mig!
puss

varje gång jag tittar på dig är det samma gammla kille

Kom precis upp från den varma duschen, så skönt!
Skolan har varit ganska lung idag också, har fått bestämda platser på engelskan nu vilket jag hatar, inget emot dem jag sitter med men jag gillar att sitta själv för jag kan koncentrera mig mycket bättre då, men nej. "Nu sitter du där,så gå och sätt dig!!"
Har inte gjort så mycket idag annars, va ute med ebba efter skolan. Satt på konstgräs och kollade på killarnas träning och snackade med Rasmus, sen kom världens sötaste Isabella och satte sig i mitt knä, naw. Riktigt gullig tjej!
Ska kolla runder lite på facebook och bilddagboken nu, sen ska jag gå och lägga mig. Puss

29 Mars 2011

God morgon! Riktigt trött. Menmen, ska äta och göra mig klar för skolan nu. Vi hörs sen :)
Vad ska ni andra hitta på idag?

i hate how much i need you

Hej på er fina människor! Mår ni bra idag? Jag har fortfarande ont i mina öron men annars är det bra! :)
Skolan har varit perfekt, helt underbar måndag! Känns som att detta kommer bli en bra och snabb vecka. Jag var ju med elin efter skolan, haha vi är så jäkla crazy! Men det är bara kul. Bjuder på lite randombilder vi tog innan.
Och nej vi är inte "nazizter" vi kände för att ha lite kul så ta det inte rasistiskt eller något annat, kul helt enkelt!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag vill jättegärna åka till Thailand eller någonstans i USA så jag skulle nog åkt dit helst med min mamma. Och sen hade jag skickat ner lite till Japan för att hjälpa dem. Resten som finns kvar kommer jag sätta in på mitt konto och spara och antagligen shoppa en del också.

säg nu hur du ser mig

Jag och Elin satt precis och prata om bloggar och varför vi gör det. Jag har inte min blogg för att jag  vill bli någon inom bloggvärlden, jag har den som en öppen dagbok. Och jag gillar att ta del av folks dagar i text och bilder därför kan det va kul att folk får läsa om min vardag kanske!?

so im moving on letting go

Nu är mitt hår klart! Eller för ungefär 2 timmar sen men ja, haha ;)
Ni får se bild imorgon, för jag har inte hunnit ikväll och nu ska jag gå o lägga mig, så godnatt underbara läsare! <3
denna bilden tog jag precis, syns inte så bra!

i can see the pain in your eyas

Hej readers! Anledningen för dåålig uppdatering idag är för att jag har varit med Hanna i Landskrona nästan hela dagen..
Har köpt ny hårfärg så sitter med den i håret nu! Före o efter bild kommer när det är klart. Hörs sen puss :)

hsjjs

Hej på er!
Ja, ni tänker säker "dom är dumma i huvudet" men inte, jag och Ronjaälskling ska bada idag! I havet.
Men nu ska jag äta och duscha sen ska jag inte till bästis  i landskrona och kolla på wormobrudarnas match!
Hejdå.

GODNATT SNYGGINGAR!


mina glasögon

Visst är dem grymt snygga? Kostade bara 200 kr.

ett misstag som förändrar allt, allt hela min värld

Precis kommit hem från landskrona, gud asså jag verkligen ÄLSKAR den staden alltså. Så enorm bäst är där och riktigt vackert att köra vid borsahusen nu på våren/sommaren också!
Jallafall, mamma är i ullared somsagt och melker sover hos farmor, så jag och pappa har hela helgen för oss själva. Ganska mysigt!
Han fixar sin snus sen när han e klar ska vi beställa ett par solglassögon till mig, sjuktsnygga! Hoppas dom är det på också ;) haha
vi ses sen, puss
Dagens outfit :
Jeans- cubus
linne- gina
tshirt- lindex

with a taste of your lips im on a ride

Åh min mamma är i ullared nu, vet att hon har handlat lite grejer till mig. Tyvärr kommer hon itne hem förrens imorgon, saknar redan henne. <3

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag faller alltid för fel killar! "Bad boys" om man säger så. Jag vet inte varför men det bara är så!
Klart jag faller för "vanliga" killar också.
jag är heeelt såld på bruna ögon, verkligen jag älskar det. Men självklart dömmer jag inte dom efter deras ögonfärg. Jag gillar killar med blondt hår och som är långa eller längre än mig. För jag tycker det ser roligt ut när jag är längre än killen, men det spelar ingen roll, hihi ;)

the first day is over

Hej på er! Gud vilket fint väder det, riktigt skönt. Väntar på att Elingumman ska vakna sen dra vi nog oss mot stan :)
Hörs sen!

just a ordinary girl

Det här med dagens outfit. Shit det har jag blivit riktigt dålig på märker jag!
Men jag ska försöka bättra mig med det och om inte gör jag det när jag känner för det :)
Idag har jag på mig mina ljusa byxor från hm (har ni läst min blogg innan vet ni vilkan jag menar) Grått linne från cubus och svart långärm från gina!

i go bombombom

Detta har varit en perfekt dag, verkligen! Började med spanska sen hade vi grammatikprov i engelska som jag tror gick väldigt bra, kändes så iallafall! Får nog reda på resultaten nästa vecka tror jag. Och ja matten vet ni hur det har gått idag, riktigt bra, har några tal kvar att räkna här hemma över helgen, men det är helt ok!
Har precis vikit ungefär hälften av reklamen, får ta resten imorgon. Tänkte jag skulle ta lite bilder nu och sen kolla på en film!
Vi hörs sen sunshines, puss!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Pengar! Jag är en riktig penganarkoman, älskar att få nya pengar så jag kan shoppa och hitta på roliga grejer. Dock har jag precis fått mit lön o månadspeng så pengar har jag men blir alltid jag av mer, hihi ;)
En pojkvän! Jag har varit singel så jäkla länge nu, dock är det skönt men samtidigt skulle jag verkligen villa ha en kille nu!

where ever you go i would know

Riktigt stolt över mig själv idag! Sista lektionen gjorde jag ungefär 13 tal. Och innan lunchen gjorde jag 10 tal, så 23 tal på typ en timme, för att vara mig är det grymt bra!
När jag kom hem, hade mamma gjort våfflor så morfar o britt va här och åt med oss! Mysigt.
Nu ska vi dra till Helsingborg sen ska jag kanske va med Elin, puss!

promenad med signe

Hej fina människor! Ska ut på en prmenad med signepinge och familjen nu, kanske lite luft kan göra mig frsik?
Ha det bra till vi hörs igen, puss

Dag 4* Mina mål/drömmar/önskningar

Oj detta va svårt! Jag vill bli känd haha. Jag älskar att skådespela så min dröm/önskning är nog att jag får typ en roll eller statist-roll i en film tror jag.
Och när jag blir äldre, just nu vill jag verkligen inte gifta mig! Men när jag blir vuxen vill jag nog det. Och jag vill ha barn, 2 st. Och jag vill gifta mig innan jag är 35 och då vill jag ha barn också!
Men mina mål, jag har faktiskt riktigt många mål jag vill uppnå innan jag går ut nian (går i sjuan nu) Och det är väll typ börja bruka allvar i skolan, sköta mig på lektionerna göra mina läxor och vårda mitt språk. Jag svär väldigt mycket, och det kan va ett utav mina mål också att sluta svära. För det är riktigt fult när tjejer svär!
Sen finns det ju, börja äta bättre. iallafall mer nyttig mat. Har blivt mycket skräp på sistonde. Det gör ju både att jag går upp i vikt och får en dålig hälsa, därför ska jag börja äta nyttigt!

vem du än är kommer det alltid att finnas folk som hatar dig

Hej, varit hemma idag också. Eller ja jag gick till skolan och va där i en timme ungefär sen gick jag hem igen. Örat spökar fortfarande och hade mega ont i huvudet och nu ont i halsen! Katastrof!
Vad har ni hittat på idag? Vädret är ju meega fint bara synd att det blåser!
snygg brud snygg brud. Diggar mitt hår!

krigsrummet vs vanligarummet

FÖRE:
krigsrummet.
EFTER:
vanligarummet. Jag föredrar starkt vanliga!

Varje gång jag ser dig får mitt mittenfinger stånd

Precis kommit upp ur duschen, gick snabbt idag, 45 minuter. Haha tänker ni säker, 45 min? :o Men ja, ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR att duscha! Hihi. Gjorde hårinpackning och rakade benen, känner mig riktigt fräsch nu!
Jag ska städa lite på mitt krigsrum, plocka undan kläder, bädda och dammsuga sen är det ett vanligt rum. Vill ni att jag ska ta före efter bilder, så gör jag gärna det!
SEN tar pluggandet över, hehe känns som jag skrivit det i varenda inlägg jag gjort idag? :o Men jag hittar alltid roligare grejer att göra än att plugg, ja tyvärr!
Äh, vi hörs senare (kanske)
nyduschad o osminkad (n)

PARTY AT THE RICH DUDE´S HOUSE

Har precis ätit en urgod potatissoppa. Låter inte gott men det var det verkligen! Ska gå ner och göra mina situps sen plugga lite hade jag tänkte. Blev inget av mitt pluggande innan för jag orkade inte min nu jävlar!
Ha det så bra tills vi hörs igen. Puss o kram

hey little sister what have you done?

Hej på er! Det är bättre med örat nu, men nu börjar jag få ont i magen..?
Ska iallafall lägga mig och sova i soffan nu ett tag. Hörs sen, kiss
bläää

it´s taken me higher

Haha, jag va precis i affären och skulle köpa något att äta. Alla jag träffa påvägen dit gick antingen utan jacka eller med skinjacka?! Vissa på min skola går redan i ballerina. Jag springer fortfarande runt i min vinterjacka (dun) och fryser oftast i den? haha gud jag hade inte kunnat ta på mig ballerina och skinjacka redan, det är alldeles för kallt tycker jag!

sjuuuk

Hej finaste läsare! Hur är det idag? Med mig är det inte speciellt bra. Hade lika ont i mitt öra imorse när jag vaknade som vad jag hade när jag gick o la mig igår! Känner mig varm och har huvudvärk också! Ja som sagt fick jag gå hem från skolan!
Sitter och dricker chokladmjölk och äter ett knäcke just nu. Ska kolla lite på nätet sen tar pluggandet över tills jag inte orkar längre!
Ha det så bra så hörs vi senare. love
här spenderas min eftermidag

the adjustment

Kommit hem från bion nu. Grymt bra film alltså!
Skolan var förövrigt bra, fick sjukt ont i mitt öra imorse, vet inte om det är öroninflammation, hoppas verkligen inte det!
Ska ta något att äta nu, sen sängen!
Orkar inte skriva "dag 4" idag, så hoppar fram ett steg o gör det imorgon istället :)

Dag 3* Min favorit årstid och varför

Helt klart sommaren! Allt med sommaren är underbar, och jag älskar att kunna springa runder i tunna fina kläder och ligga på standen dagarna igenom. Plus att jag älskar sommarkläderna.
Men sen finns där ju fördelar med med vintern också såklart. Jag gillar inte vad som händer vid "juldagarna" för jag gillar inte julen överhuvudtaget, för hela min släckt är skild vilket gör att dem itne vill träffas och så bilr det istället för 1 dag blir det fyra-fem! Och det är verkligen jobbigt! Men sen nyår älskar jag, för det blir alltid något extra dem sista dagarna på året. och jag tycker det är jättemysigt med snö när det verkligen är snö och inte slask som vi har haft här nästan hela vintern. Och jag gillar även våren. Äh kan lika bra säga att jag älskar alla årstider för dem alla har olika saker att gilla, om ni förstår vad jag menar?
Men sommaren är endån bäst!

cuz this is my life my friend

Hej sötsnosar! Hur mår ni? Jag mår sådär, lite ont i magen och så. Hoppas på att det går över.
Skolan idag va chill, pluggat lite inför grammatikprovet i har i engelska på fredan, (pluggade i skolan då) sen var det idrott, meega liten grupp, resten hade teori så vi körde innebandy på helplan. Gick väll sådärhaha, innebandy är dock inte det bästa jag vet! Men nice när läraren är typ 10-15 minuter försenad, sen att en elev behöver snacka med henne i typ 5 minuter! ja alltså detta hände under mattelektionen, haha riktigt kul va det. Alla satt och skratta åt saker som inte ens är kul, haha galen klass. Tur att jag kanske snart får byta!
Usch vilket långt inlägg det blev, nu ska jag inte trötta ut er utan gå o plugga so istället! Hojt
Och juste, haqde ju utvecklingssamtal idag också ju. Gick riktigt bra faktiskt :D

Vadå, varför sa jag det så?

NEEEEEEJ! Idag är det sista avsnittet av solsidan! :( Åhh, jag som ääälskar det programet.
Har precis duschat, har gjort ansiktsmask och ska snart gå och smörja in mig. Sen är det så klart solsidan :)
Hihi, hörs imorgon!

Dag 2* En person jag vill träffa just nu

Oj där finns många faktiskt. Skulle varit kul o träffa alla tjej kompisar typ, men hade varit kul och träffa Stella också :) Har aldrig träffat henne så det hade varit jättekul :)
jag o elin
jag o linnea
hanna o jag

this, this is a good feeling

Hej underbara! Hur mår ni idag? Jag mår toppen. Solen skiner, reklamen är ut delad, det har löst sig mellan mig och mamma. Nej detta är underbart. :)
Tänkte att jag skulle åka till center syd med elin idag, men missa bussen. Får se om vi åker med nästa, den kommer om lite mer än en timme, men jag måste duscha och sånt så det blir helt okej. :)
vad ska/har ni hitta på idag? :)
Nej nu ska jag ut i solen ett tag, hejdå :)

for my mum

Ja jag vet jag är en dålig människa. Men seriöst, du säger att jag är lik personerna du gillar mista, att du inte bryr dig? Hur vill du att jag ska va? Jag kan inte hjälpa att jag blivit som jag blivit. Nej jag gillar itne heller mig själv, men jag försöker ändra mig, men varje dag får jag höra nytt skit, då går det inte! Jag försöker det är vad som betyder för mig.
Men vad jag vill ha sagt med detta är att jag är ledsen för vad som hänt både idag och andra dagar. Ja, det va dumt av mig att bli sur för en sån sak, tyvärr jag kan inte hjälpa det! Vi hade säkert haft trevligt där, jag ville bara inte.
Och ja, jag kanske är ego, men fullt så mycket som ni beskriver mig är jag inte. Jag försöker tänka mer på andra än vad jag tänker på mig själv, det kanske inte märks men det gör jag!
Jag vill inte att vi ska ha det såhär i vår familj för jag älskar er, det säger jag inte ofta men jag älskar er. Om du visste vilka skuldkänslor och vilket dåligt självförtroende jag haft idag?! Jag har gråtit hela dagen för jag vet jag sårat dig. Jag hatar att bråka med dig för du är den personen som betyder mest för mig. Verkligen, du är min mamma och jag har alltid älskat dig och jag kommer alltid att göra, men förstå att jag blir arg.
Du kommer säkert inte läsa denna texten men om du gör det hoppas jag du förstår hur jag mår och hur mycket du betyder för mig!
jag älskar dig!

Dag 1*

En bild på mig och 10 fakta!



1. Jag sjunger i duschen
2. Jag spenderar mina pengar så fort jag får dem
3. Min konditon är i botten
4. Jag trivs bäst borta eller i skolan
5. Mitt humör skiftar jättesnabbt, vilket jag haatar!
6. Blir någon av mina närmsta vänner ovän med en person blir jag också det, vilket jag också hatar!
7. Jag litar inte på speciellt många längre.
8. Jag trivs oftast inte hemma för att här näästan alltid är bråk.
9. Jag vill börja boxas
10. jag liver mitt eget liv och jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig!

every day from right now!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

im ready for a change

Godmorgon sötnosar! Hur mår ni idag? jag mår lite bättre idag iaf, förkylningen sitter fortfarande i men det kan jag leva med!
Har ingen aning om vad som ska hända idag faktiskt, är riktigt shopping sugen och har precis fått lön :D Vad ska ni göra idag? :)
Denna bilden är tagen för några dagar sen, ganska gullig för den liknar inte mig det minsta!

summerdays <3

Längtan till sommaren är enoorm och nu menar jag verkligen enorm!
Underbara älskade sommar! Kunna springa ute sent på kvällen i linne shorts och en tunn kofta utan att frysa, kunna träffa dem bästa när jag vill, göra vad jag vill. shit alltså! sommaren 11 kommer bli den bästa!
bada i havet/ poolen, steka på stranden. åka till bakken, på semester. Underbart är bara förnamnet!
http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U
http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0
dessa låtarna påminner mig speciellt om sommaren!

enoght is enoght

Ligger i soffan och kollar runder på nätet. haha herregud jag är redan trött trots att jag sov för några timmar sen.. Börjar bli gammal känns det som. :)
Nej nu ska jag kolla på nån film på tvn, natti

utan dig är jag inget

Gick och la mig och sov en timme istället för att vika reklamen. jag mår verkligen inte bra, så stannar hemma i soffan ikväll!
Farfar och morfar m. familj är här nu och ska äta. Hörs sen!

never say never

Kommit hem från skolan idag, mår verkligen inte bra så har varit en dryg dag!
Äckelreklamen kom idag, 17 olika tidningar, shit alltså! ;o
Men får ta ett ryck med det nu, hörs sen
jätteledsen. (pappa in da background!)

if i had to describe the feeling it was the best

Sitter i mina varma myskläder och äter gurka! Haha, känner mig inte riktigt frisk idag faktiskt!

i close my eyes, and pray

Äntligen hemma! Usch jättestressig morgon, först orkade jag inte gå upp så jag låg kvar i sängen sen tack vare att jag försov mig missa jag bussen! Jättekul så fick sitta där ute i det kalla och vänta till nästa buss kom. Sen hem till hanna sen åkte vi till skolan! Hade det jättemysigt hos farmor iallafall!
Nu sitter jag här, ska snart ringa till elin och fråga om hon vill med ut och springa, annars gör jag det själv :)
Hörs sen <3
byxor: gina
tröja: gina
linne: ullared
hihih så gulliga. signe & jag!

hos bästa moster

Sitter hemma hos moster och myser nu! Ska ju sova hos farmor inatt, därför jag inte bloggat innan, för hon har ingen data :)
Hörs imorgon när jag kommit hem. Sista dagen denna veckan som vi slutar 12, buhu :(


hiihi hon har webbcam ;)

Du är anledningen till allt.

Kom upp från duschen för en halv timme sen, orkade bara göra 50 situps och springa i 3 minuter, haha :(
Nu ska jag gå och lägg mig, meega trött! hörs imon, puss

jag är kär i kärleken

Förlåt får dålig uppdatering idag, har vatt med tjejorna hela efter middagen + plus att datorn varit låst. Så verkligen ledsen!
Helt okej dag i skolan, slutade ju kl 12 idag också, Ronja, Linnea, Elin och Hanna följde med mig hem, fast vi gick hem till Linnea senare och sedan tillbaka till mig!
Helt okej.
Va ute med Eling & Ebba innan också. Nu har jag precis ätit, ska ner och ta ett träningspass sen duscha.
Hadet så hörs vi :)

i know a goodbye means nothing at all

Somsagt missa Hanna bussen så hon fick följa med mig hem istället. Så det blev inte av att jag gick ut och sprang, dels det och det har regnat här hela dan. Imorgon tror jag att det blir av, får se tjejerna ska med mig hem efter skolan på fika och mys. Men tror att dem går rätt snabbt igen :)
Jag har iallafall gjort ett hårt träningspass hemma, bestående av 50 situps 10 armhövningar, och 12 minuter på cykelmaskinen! Riktigt nöjd faktiskt :)
Nu ska jag kolla csi, sen städa rummet och sen blir det förhoppningsvis sängen!
Fick reda på att jag ska ha mitt utvecklingssamtal på måndag nästa vecka, så nu har jag en vecka att börja sköta mig!

fikar med bästa bästis

sitter i mitt uterum och fikar på kladdkakan jag och Hanna precis bakat. Mums, super god!

du bara du finns i mina tankar

Sitter här hemma med Hanna idag igen, slutade skolan 12 så jäkla skönt. Fast ah vi gör det för att det är utveckligssamtal, minder skönt!
Ska dra oss bort mot affären och handla mjölk nu, hojt.

a word, just a word may not mean something

Godmorgon! Sitter och äter lite gröt och hör på fågelkvitret. Hihi!
Börjar skolan klockan nio och sluta klockan tolv. Absolut inget fel med det. Tänkte springa en runda sen när jag kommer hem från skolan också.
Nej nu måste jag göra ve mig. Hörs sen, pusss

tsunami

Usch, detta gör verkligen ont i mig. Tänk hur många som dött av att sånt här måste hända.
Jag hoppas verkligen att folk som är där ner och fortfarande lever, överlever!
Såg det först nu, börjar nästa gråta. Usch!!

im leaving home, but im coming home

Hej snyggingar! :)
Nu har jag o Hanna delat ut reklamen, gått riktigt snabbt idag faktiskt. Kanske för att det är varmt och skönt väder ute? :) Hihi, känner verkligen att våren är påväg nu, gick tillochmed utan jacka så det är skönt.
inte orkat fixa mig, ska försöka ta lite bilder idag :)

and we try try try but we try to hard

Morning sunshines!
Riktigt pepp på att dela reklam när det regnar. Verkligen!
Hoojt

eric vann!<33333333333

Jaaa! Uppenbart att Eric skulle vinna, eller hur? ;)
Jag tycker iaf att både han o hans låt är grym!
Sitter här med Bästis, älskar livet!
Fast nu ska vi gå o lägga oss för måste tyvärr upp och dela ut reklam imorgon. Livet har sina mörka sidor på söndagar :)
HAH, godnatt!
jätteglad

we will be popular

Vad ska alla göra ikväll ? :)
Själv ska jag nog se mello med Hanna, eller så sticker vi ut. har inte riktigt bestämmt oss.
Vem tycker ni ska vinna melodifestivalen? :) Jag tycker Eric, lättttt!
Han får bli lördagens snygging! ;*

"veckans snygging"

Har varit ute och gått en runda med Signe, gosh så skönt väder det är ute ! Sitter och chillar i soffan o kollar på film, Hanna är fortfarande här :)
Som det står i rubriken kommer jag börja med veckans snygging och skriva lite om personen för dem som inte vet, hihi :)
Veckans snygging blir lätt Kellan Lutz!
Känd från twilight filmerna där han spelar Emmett :) Han är 25 och fyller om några dagar 26!

all the best memories

Hittade en massa gamla bilder på datorn, så nu hamnar dem här! :)

you and me

Hej. Vaknade upp brevid Hanna för drygt en timme sen. Haha galen natt!
Göra v oss snart sen får vi se vad vi ska hitta på idag!
Outfit sen igår.
Blus- gina
byxor- gina
kofta- cubus.

everybody changing and i dont know why

Sitte just nu oc h kollar på american pie men elin och hanna. Har haft en trevlig kväll med dem. Tror att jag snart ska följa elin hem.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon! Tyvärr har vi inte tagit några bilder :(
gammal bild!

tha simpsooons

Sitter och kollar på det just nu, haha så jäkla dåliga!
Skolan har varit bra, men måånga lektioner. Kom hem så sa Melker att mamma o pappa inte skulle på fest ikväll så det blev inget med att Elin och co. kommer. Men dem ska nog in till min morbror så kaanske ;)
Jallafalla, vi hörs ikväll. Ska försöka ta många bilder denna gången, så dem kommer upp imrgon iståfall!
*oseriös*

du kom som en vind

God morgon sunshines! Och med tanke på sunshine så skiner faktiskt solen i Skåne också! Känner verkligen att våren är på väg nu :)
Är helt klar nu, ska borsta tänderna sen kommer Elin hit så har vi följe till skolan!
Okej, ses när jag kommer hem :)
Så här kommer jag se ut idag, visar bild på outfit när jag kommer hem!

jag insåg att det bara va en dröm, en bra dröm som jag önskar blir verklighet

Har fixat lite med reklam så nu har jag inte så mycket att göra imrogn eller på lördag. Och jag har städat på mitt rum, behöver bara dammsuga där. Duktig tjej. *Stolt*
Ska ta en macka nu för är döhungrig, sen in tha beeed!
Hörs imorgon då det är fredag, vilket betyder myskväll med min älskade flickor! :)
Ahh, juste duschade ju också. Så här ser jag ut just nu. Gullig!

say everything is ok

Hej, skolan idag har varit chill. Inte så många lekitioner faktiskt!
Följde med hannaälskling efter skolan med Elin, hon skulle handla lite grejer så vi gick runt och strosade på stan i rengniga o kalla landskrona!
Ska dra mig bort mot affären och handla lite och göra lite middag till ikväll också.
Höres, puss!

she will be loved

Hej, denna dagen har varit piss! Usch, börja med stooort bråk med mamma på morgonen, sen va hela dagen förstörd. Mår inte så bra heller och det gör typ ingen i min familj, hoppas inte vi blir sjuka.
Skolan har somsagt inte heller varit bra, men fick reda på att jag är godkänd i svenska o so så det är ju bra :)
Förövrigt har vi bara haft tre lekitioner, ganska nice endån. Svanska sen idrott och tillsist skulle jag haft svenska men jag fick ha matte istället.
Har precis snackat med mamma och pappa, så mamma ska boka in en tid till doktorn för jag ska ta några prover eftersom mamma inte tycker jag ser frisk ut.
Och förlåt för att jag inte laggt in dagensoutfit här, men jag har bara kört deg med linne jeans och en tjocktröja. Ska börja bruka allvar snart igen!
Puss

poker face

Mina föräldrar har satt lösenord på datan, så jag lar inte kunna uppdataera så mycket varje dag, men vi får se!
Förutom det har dagen varit väldigt bra, har haft två lekitioner där vi får göra nästa vad vi vill sen sluta vi. Niice.
Elin sover här inatt igen, nu ska jag gå o duscha sen ska vi äta semlor.
Puss!
bjussar på en random bild!

i miss you

Sitter här med Hanna, har vatt på center syd och shoppat med henne innan. Handlade en kofta, ögonbrynspenna och ett halsband till mamma :)
Elins mamma är på gran canaria just nu så elin ska sova här några dagar i veckan! Antagligen kommer det bli kul, men shiiiit!
Kommer bild på vad jag handlat antingen idag eller imorgon!
Pusshej.

your beautiful

God eftermiddag tror jag att man säger. Har haft en toppen kväll/natt/morgon med mina underbara flickor Ronja och Elin. Vi tog inga bilder så tyvärr får ni inte va en del av hur trevligt vi hade det, hihi ;)
Nu ska jag göra ve mig sen ut till bussen, ska till center syd med min fina bästis. Ha det bra så hörs vi ikväll!
såhär ser jag ut idag, vanligt tråkigt.
jeans- gina
tröja-new yorker.
kör på bara lite mascara idag, inte helt vaken inu!

fucking perfect

God eftermiddag, sitter hemma hos farfar med min familj. Har ätit lite kakor och druckit saft. Undebart väder idag också!
Delade ut min reklam imorse, sen skulle lillebror på gitarrkurs så jag, mamma och pappa gick in på badet och fika lite och nu är vi här o fikar. När vi kör hem ska jag nog träffa Elin, sen ska vi kanske sova hos Ronja. Inget bestämt, men vi får se :) Måste duscha innan och prova min hårinpackning.

wish you were here

Sitter här och myser med min fina prinsessa. cola, tårta o musik!
glaaaaad

dirty dancing

Hej, Elin har åkt hem och vi har varit i Landskrona och gjort några ärende. Handlade en hårinpackning, får gå ner och prova den sen.
Nu sitter jag här och har så sjukt tråkigt som man bara kan ha! Pappa o Melker skulle egentligen jagat med Marcus idag, men det blir nog en annan dag :)
SKa hjälpa till med maten cokså så den blir klar snabbare, min mage kurrar och har gjort i nästa en timme.
10 sanningar om mig!
1. Jag är mycket av en mysmänniska, gillar att bara gå runder i myskläder och dega.
2. Jag är bra på att spara mina pengar, men även grym på att slösa dem!
3. Jag ÄLSKAR  att sminka och fixa andras hår!
4. Jag vill börja på skytte.
5. Min mamma är den person i världen som betyder mest för mig.
6. Jag är galen.
7. Folk uppfattar mig som kaxig för att jag för det mest ser sur ut o har mörk röst.
8. När jag är ensam hemma sätter jag på bästa låten, sjunger högt och dansar vilt!
9. Jag gillar inte att le, för jag hatar mina tänder.
10. Falska människor och folk som ljuger är det värsta jag vet!
11. Jag älskar cola.
12. Jag vill flytta utomlands
13. Fjortisar är något av det värsta som finns.
14. Jag har stor garderob, men köper in nytt heeela tiden.
15. Det va svårt att komma på vad jag skulle skriva här.
Nu förstår ni varför jag inte gillar att le.!

all my life i´ve been good but now thinking what the hell

Godmorgon läsare. Hur mår ni idag, jag mår fint! Solen skiner, livet leker och sitter här med bästavän, kan inte bli mer perfekt!
Nu ska vi göra ve oss sen ska vi ut, hihi ovanligt :)
Nej, men ha det bra så hörs vi senare!
hehe vi ser ut som spöken, men det är bara för vi sitter i uterummet och solen SKINER!

det bara är så

Hej, Elinbaby sover här inatt. Hihi sprang hem till henne för 10 minuter sen ungefär och hämtade hennes kläder, och nu är vi hos mig, vaddå snabba? ;)
Nu ska vi nog lägga oss i soffan o kolla film :D
såhär ser vi ut just nu, och om ni undrar varför jag håller mig på pannan är det för att jag måla ögonbrynen och ser ut som clawn!

i´m sorry

Hej babes! Vikit reklamen, check. Städat rummet, check. Ätit god mad, check! Nu blir det utgång med världens bästa Elin. Ha det bra för det kommer jag att ha, pussar!
Får bli en gammal bild på mig o Elin. Så sött!

complicated

Hej, skolan idag har varit (n) Alla har varit sura, alla har bråkat. Inte många gånger idag som jag skrattat, ganska ovanligt! Och för att bara göra dagen värre hade vi reflektionstid hela förmiddagen. Så sjukt drygt, och idag skulle vi planera våra utveckligssamtil! Kul, älskar ut...samtal, eller inte!
Jallafall, nu ska jag städa på mitt rum sen börja vicka reklmen, gud hatar verkligen denna dagen.
Har inte hunnit fota  vad jag har på mig idag, men känner inte mig helt pigg så .
gråa team sportia byxor,
svart linne och långärmad från gina.
puss!
myser i soffan, hihihi

dancing on my own

Mår inte alls bra just nu, fryser lite är varm lite, usch vill inte bli sjuk nu igen :(
Skulle gå o städa lite på mitt krigsrum, men gick och la mig istället. Fölk brukar säga att där är suuuupervarmt inne, men usch vad jag frös! Och ont i min hand har jag, tummen ner. Tur att det är vänster hand iallafall!
Nej nu ska jag göra lite te och kolla på CSI. Puss!

we are the world

Hej mina vänner! Har precis kommit hem från konstgräs. Va ju med Elin idag, så vi försökte oss på att åka rollerblades (?) Har gått väldigt bra för att inte ha åkt på nästan tre år! Men sen va vi ju på konstgräs, spelade lite fotboll med Rasmus trots att jag hade tappat känslen i mina tår. Och elin hade fått en blåsa på sin fot, så var vi tvungna att gå hem, så tänkte vi att vi kunde åka på stora vägen, men där va helt mörkt och vi hade inga skor eller reflexer. Så vi bestämmde oss för att ta inner vägen, så finns där en ganska brant backe med stenar, så Elin slängde ner sina roller och jag åkte och höllt henne i handen, så böjde hon sig ner för hon skulle ta upp rollerna så åkte jag efter och min mössa åkte ner sen börja hon springa, så då RAMLAR jag såklart! Haha, så nu har jag fått en sårskortpa på knäet och en bula på handleden! Mycket fint.
Nu ska jag äta lite, vet ej vad jag gör sen, hare bra. Puss! :)

baby i was born this way

Godmorgon sweetes!
Har gjort v mig och ätit nu, så nu blir det snart skolan! Usch har typ 4-5 lekitioner idag :(
Ser ut såhär idag.
Vit långärmad- Gina
Svart linne- HM
Mörka jeans- Cubus
Nej nu måste jag sticka, hörs!

längesen

Hej, nu har Elin åkt hem. Hah den ungen är så jävla cp, haha nej men vi va ute, så hade vi handlat sockerdricka. Så gick jag och tramsa så spottade jag ut den på gatan, så skulle hon göra samma sak. Så fråga hon ifall hon skulle spotta den i mitt huvud, så sa jag ja gör du det, du vågar endån inte! Men jo det gjorde hon, så backade hon så jag jag efter så började hon skratta så spottar hon ut ALL drickan på mig, hur äklig får man va? Haha, så nu är min jacka helt våt och klistrig! :(
Aja, så kan det gå. har haft sjukt kul med dig idag hjärtat.
Nu ska jag nog gå och duscha, sen ska jag gå och lägga mig, för jag är sjukt trött!
så här såg jag ut idag!
Tjocktröja- cubus
Vitt linne- Gina
Svarta tights- Gina

when your gone

Hej friends! Märks att jag gillar att skriva på engelska va? ;)
Hihi, nu sitter jag här med bästa Elin har precis kommit hem, har varit ute ändan sen vi kom från skolan. Hah ingen kommentar om det!
Nu ska vi snart äta sen ska vi nog ut igen, ha det bra så hörs vi ikväll :)
Jag till höger och finaste Elin till vänster!

I love the way you lie

Hej darlings!
Har precis kommit upp från duschen, åhh underbart! Varma vattnet bara slår mot min rygg.
Så nu sitter jag här, och har ingenting att göra, funderar på att göra en kopp te, sen ska jag nog gå och lägga mig. Grymt trött!
Så säger godnatt nu för kommer inte blogga mer sen, så godnatt så hörs vi imorgon :)

If i could, then i would

Hej, nu har jag gjort ny blogg igen. Kände att bloggplatsen inte va speciellt kul att blogga på och man tröttnar väldigt fort på den. Så nu börjar jag här istället, kan absolut ingenting om denna sidan så det ska bli kul. Och jag hoppas jag kan uppdatera varje dag :)
Skolan idag har varit kul och snabb, började med ett långt no-pass, börjar på nytt område i biologi så vi fick va med o planera hur vi ville göra med uppgifterna som kommer :)
Nu ligger jag i min säg och lyssnar på musik, ska städa lite på mitt rum sen gå och möta mamma.
Tänkte att jag skulle ha "dagens outfit" i bloggen också, så här fåt ni en bild på hur jag ser ut idag. :)
vit tröja- vero moda  grått linne-cubus  ljusa jeans- h&m

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0